Strategisk partnerskap mellom AAF Europe og ClearSphere

Blog

Industries

Virksomhetsnyheter

Dette partnerskapet samler ClearSpheres totalkonsept fra design til validering og ettersalg og passer perfekt til AAF Europes ambisjon om å utvide virksomheten innen luftfiltrering og utstyr med høy renhet med viktige fordeler i en lokal struktur: tilgjengelig lokalt lager for pålitelige leveranser, teknisk støtte før og etter bestilling, tilleggstjenester som montering av HEPA-filter og integritetstesting samt dedikert ettersalg.

Representant for ClearSphere [Peter Marron, administrerende direktør], sier: "Vi ser frem til å forbedre både AAFs og ClearSpheres servicenivå i Irland. "                                                        

ClearSpheres kunder vil nå kunne stole på ClearSphere når det gjelder alle luftfiltreringsbehov. Fra hjelp med spesifikasjon og garanti for forsyningskjeden helt frem til installasjon og testing. ClearSpheres spesifikasjonsingeniører og service- og valideringsavdelinger vil gjøre alt dette tilgjengelig på 24 timer. ClearSphere har allerede et stort og bredt utvalg av produkter på lager i Irland, klare for forsendelse, og i nødstilfeller kan de leveres direkte av ClearSphere. Vi vil også tilby en lagertjeneste med dedikert kundelager.

 

Dokumenter
Kontakter
Send oss en mail
Toppen av siden