Luktkontroll

Filtreringsløsninger for effektiv bekjempelse av ubehagelig lukt

Luktkontroll er et viktig miljøproblem for mange typer industrier og virksomheter, blant annet avløpsrenseanlegg, sykehjem, sykehus, restauranter og flyplasser. Rensing av industrielt avløpsvann genererer lukt som kan være sterk, vedvarende og til sjenanse for ansatte, beboere, bedrifter og industrier i nærheten av renseanlegget. På grunn av den økende kompleksiteten og den enorme mengden kjemikalier som brukes i industrien verden over, er luktkontroll i stadig utvikling. Sykehus må håndtere lukt fra helikoptre og avfall, noe som også er et problem for sykehjem. Utslipp fra fly, personbiler og flyplasstjenester bidrar i betydelig grad til den store mengden forurensende damp og ubehagelig lukt som finnes i terminaler og kontrolltårn. Restauranter må forholde seg til kjøkkeneksos og søppellukt.

 

 

AAF International er en av verdens største produsenter av kommersielle og industrielle luftfiltre, og produserer et bredt utvalg av produkter for fjerning og kontroll av luftbårne partikler og gassformige forurensninger. Fordi behovet for ren luft er universelt, utvikler AAF International luftfilterprodukter for bruk i alle typer luftfiltreringssystemer, uavhengig av originalprodusent. Bruksområdene er ubegrensede og spenner fra ultraren luft til elektronikk- og farmasøytisk produksjon, til forebygging av smittespredning på sykehus og fjerning av lukt og skadelige gasser i oppholdsrom. Vårt team av høyt kvalifiserte gassfaseeksperter, kombinert med omfattende erfaring med partikkelfiltrering, gjør AAF International unikt kvalifisert til å designe komplette luftfiltreringsløsninger.

 

 

AAF International har inntatt en bransjeledende posisjon med utviklingen av den innovative produktserien SAAF™ (uttales som "SAFE"), som er utviklet for å redusere eller eliminere skadelige gassformige forurensninger. I kombinasjon med vår ekspertise innen luftbåren partikkelfiltrering gjør SAAF™-produktene og -løsningene det mulig for oss å utvikle unike og effektive filtreringsløsninger som beskytter mennesker, prosesser og utstyr.

SAAF™-produktserien har følgende egenskaper:

  • Kjemiske mediekassetter med overlegen forsegling og energibesparelser. Disse kassettene passer også i de fleste eldre enheter. Kassetthusene er konstruert for stillegående drift og lang levetid.
  • Komplett serie med kjemiske medier - adsorbenter, oksidanter og blandinger konfigurert og produsert under tilsyn av våre globale forsknings- og utviklingsteam i verdensklasse.
  • Miljømålinger relatert til ISA-standarden S71.04: "Environmental Conditions for Process Measurement and Control Systems. Luftbårne forurensninger for å bestemme typer forurensninger og deres relative konsentrasjoner."
  • RoHS compliant Corrosion Control
  • Omfattende, bransjeledende programvare - SAAF™ Tech Tools analyserer applikasjoner, utvikler løsninger, konfigurerer utstyr og medier og leverer et komplett teknisk forslag.

Ingen andre selskaper tilbyr denne kombinasjonen av erfaring, ekspertise, innovasjon og evne til å bekjempe luftbårne forurensninger, partikkel- og/eller gassformige, og levere de beste løsningene for ren luft.

Har du spørsmål?


Kontakt oss:
+47 22 90 59 00

Eller finn din lokale avdeling

Løsninger og tjenester

Dokumenter
Kontakter
Send oss en mail
Toppen av siden