Om oss

AAFs røtter går tilbake til Bill Reed, en dyktig ingeniør og smart gründer som allerede i 1921 innså at rensing av luft er avgjørende for å beskytte menneskers helse og optimalisere produksjonsprosesser. Han utviklet "Reed Air Filter", og dette var faktisk det første skrittet i oppbyggingen av et internasjonalt selskap som skulle spille en ledende rolle på verdensbasis innen løsninger for "ren luft" - AAF.

Basert på sin sterke historie, kontinuerlige investeringer i forskning og utvikling og sitt engasjement i bransjen har AAF bygget opp en betydelig ekspertise innen løsninger for ren luft. Løsninger som kan utgjøre en forskjell når det gjelder å møte dagens utfordringer med hensyn til miljø og helse.

Den omfattende produkt- og tjenesteporteføljen består av et komplett utvalg av filtre for både faste partikler og gassformige molekylære stoffer, og basert på dette kan vi tilby skreddersydde løsninger for ren luft. Alle produktene er utviklet og testet i henhold til de nyeste filtreringsstandardene som ISO16890 (tidligere EN779:2012) og EN1822:2009.

AAF deltar også aktivt i internasjonale bransje- og myndighetskommisjoner, som Eurovent og ISO, slik at kundene kan være sikre på at de finner en ansvarlig og pålitelig partner i AAF. Vi tilbyr dedikert teknisk støtte fra HVAC-designfasen (Heating Ventilation Air Conditioning) til installasjon og overvåking på stedet, slik at luftkvaliteten kan optimaliseres til en minimal total eierkostnad (TCO).

Siden 2006 har AAF vært en del av det japanske multinasjonale selskapet Daikin Industries Ltd., verdensledende innen klimaanlegg. AAF har 2600 ansatte på verdensbasis og hovedkontor i Louisville, USA. Hovedkontoret for EMEA-regionen (Europa, Midtøsten og Afrika) ligger i Heppenheim i Tyskland. Produksjonsanleggene i regionene ligger i Nederland, Storbritannia, Frankrike og Slovakia.

AAF har et tett distribusjonsnettverk over hele Europa, og alle produksjonsanleggene er sertifisert i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Nylige investeringer i produksjon og forsyningskjede har resultert i ytterligere kvalitetsforbedringer og et velfungerende logistikksystem. AAF kan levere rett løsning til rett tid på rett sted.

Vår filosofi

Bringing clean air to life

 

Vår visjon

Å rense inneluften rundt om i verden, forbedre livskvaliteten vår, gjøre oss mer produktive, beskytte kritiske prosesser og utstyr og skape produkter som forbedrer menneskers livsvilkår.

 

Vårt oppdrag

Å hjelpe deg med å beskytte miljøet, forbedre helsen, redusere risikoen og optimalisere utgiftene til ren luft.

 

 

Dokumenter
Kontakter
Send oss en mail
Toppen av siden