Løsninger for inneluftkvalitet (IAQ) for skoler og universiteter

Et sunt og komfortabelt miljø er avgjørende for optimal læring.


Elevers og læreres helse og trivsel er blant de mange faktorene som bidrar til læring og produktivitet i klasserommet, noe som igjen påvirker prestasjoner og resultater.

Hvis man ikke reagerer raskt og effektivt på dårlig Iinneluftkvalitet (IAQ) i skoler, kan det føre til en økning i langsiktige helseproblemer, kostbare reparasjoner og potensielle ansvarsproblemer.

Inneluftkvalitet (IAQ) er et viktig tema for både skoler og universiteter, blant annet på grunn av alderen og den generelle tilstanden til en rekke undervisningsbygg.

Ifølge EU-kommisjonen tilbringer mer enn 64 millioner elever og nesten 4,5 millioner lærere i Europa mange timer hver skoledag på førskole-, grunnskole- og videregående skoler. Barn tilbringer mer tid på skolen enn noe annet sted bortsett fra hjemme.

  • Muggsopp, sporer, pollen 
  • Karbonmonoksid, radon, flyktige organiske forbindelser (VOC)
  • Virus, bakterier og biprodukter
  • Eksos fra kjøretøyer, eksos fra industrianlegg
  • Asbest, leire, grunnstoffpartikler og menneskeskapte fibre

 

Utforming, drift og vedlikehold av luftfiltreringssystemer av høy kvalitet er avgjørende for et rent og sunt inneklima i skoler. Korrekt fungerende filtreringssystemer renser luften for smuss, støv, pollen, flass og fibre, kontrollerer lukt og reduserer de forurensende stoffene som forårsaker de fleste IAQ-problemene i skolebygninger. I tillegg til å forbedre beboernes helse og ytelse, sparer regelmessig vedlikehold av HVAC-anlegg også energi.

Her finner du våre luftfiltre som anbefales for skoler og universiteter.

Har du spørsmål?


Kontakt oss:
+47 22 90 59 00

Eller finn din lokale avdeling

Luftfiltreringsløsninger for skoler og universiteter

[Translate to Norway:] Pocket Filter for schools

DriPak® NX / NX+

Dette luftfilteret kan brukes til en rekke bruksområder, fra sluttfiltrering i kontorbygg til forfiltrering i sensitive prosesser.

Mer informasjon

[Translate to Norway:] VariCel VXLE compact filter for schools

VariCel ® VXLE

Det kompakte VariCel VXLE-filteret er utviklet for å gi utmerket ytelse og store energibesparelser for både industrielle og kommersielle HVAC-installasjoner.

Mer informasjon

Løsninger og tjenester

Dokumenter
Kontakter
Send oss en mail
Toppen av siden