Løsninger for ren luft i kjøpesentre

Tilby et sunt og komfortabelt miljø


I kjøpesentre er det nødvendig å kontrollere luftbårne forurensninger for å opprettholde et komfortabelt, sunt og luktfritt miljø. Forurensningsnivået i inneluften kan være opptil fem ganger høyere enn utendørs, og dårlig luftkvalitet er en av de fem største miljørisikoene for folkehelsen. Selv om de fleste kommersielle anlegg bruker vanlige partikkelfiltre, kan ikke disse filtrene løse alle problemer knyttet til dårlig luftkvalitet. I tillegg må gassfasefiltrering brukes for å kontrollere de skadelige effektene av gassformige forurensninger.

Ved å velge riktig filtrering for HVAC-systemet kan du redusere utgiftene, redusere risikoen og spare tid. Tekniske ledere med ansvar for kjøpesentre trenger støtte fra en pålitelig rådgiver som kan utføre luftfiltreringskontroller og diagnostikk for å sikre at den mest optimale og effektive løsningen velges og installeres i luftfiltreringssystemene.

Luftfiltreringssystemer i store bygninger må håndtere relativt store luftmengder. Omtrent 50 % av energiforbruket i en bygning går til oppvarming, kjøling og transport av luft. Når man vurderer de totale eierkostnadene (TCO), er det viktig å huske på at for å få en kostnadseffektiv bygning er planlegging av vedlikehold et viktig skritt for å opprettholde energieffektiviteten, minimere kostbar nedetid og forlenge utstyrets levetid.

Over hele verden dekker AAF behovet for ren luft i alle typer kommersielle lokaler, som sykehus, skoler, flyplasser, museer, finansinstitusjoner, hoteller og kjøpesentre.

Vi markedsfører det bredeste utvalget av luftfiltreringsprodukter på markedet, fra rimelige engangspanelfiltre til høyeffektive filtre med utvidet overflate, antimikrobiell filtrering og gassfasefiltrering, for å oppnå både renest mulig luft og energibesparelser, noe som gjør løsningene våre svært bærekraftige.

Har du spørsmål?


Kontakt oss:
+47 22 90 59 00

Eller finn din lokale avdeling

Løsninger og tjenester

Dokumenter
Kontakter
Send oss en mail
Toppen av siden