Forbedring av luftkvaliteten for hoteller

Tilby et sunt og komfortabelt miljø


Hotellgjestenes opplevelse er avgjørende for den svært konkurransedyktige og stadig skiftende hotellbransjen. Utmerket Indoor Air Quality (IAQ) er en nøkkelkomponent i denne opplevelsen. På hoteller, kongresser og kasinoer tilbringer gjestene 80 % av tiden inne i bygningene. Innemiljøet er derfor det mest grunnleggende elementet i servicekvaliteten.

Gjestene vil ha et sunt og komfortabelt miljø for å kunne være produktive på møter og nyte fritiden, enten det er på rommet, i restauranten eller rundt omkring i hotellets lokaler. Samtidig må de ansatte kunne konsentrere seg for å jobbe effektivt. For å innfri disse forventningene er det viktig med god IAQ.

Luften i bygningen din kan inneholde:

  • Muggsopp, sporer, pollen
  • Karbonmonoksid, radon, flyktige organiske forbindelser (VOC)
  • Virus, bakterier og biprodukter
  • Eksos fra kjøretøyer, eksos fra industrianlegg
  • Asbest, leire, grunnstoffpartikler og menneskeskapte fibre

 

Luftfiltreringssystemer i hoteller må håndtere relativt store luftmengder. Omtrent 50 % av energiforbruket i en bygning går til oppvarming, kjøling og flytting av luft. Når man vurderer de Total Cost of Ownership (TCO), er det viktig å huske på at for å få en kostnadseffektiv bygning er planlegging av vedlikehold et viktig skritt for å opprettholde energieffektiviteten, minimere kostbar nedetid og forlenge utstyrets levetid.

Mulighetene for serveringssteder til å integrere miljøvennlige bygningsstrategier i design, bygging og daglig drift er forretningsmessig fornuftig og kan være en viktig del av et selskaps satsing på bærekraft.

Har du spørsmål?


Kontakt oss:
+47 22 90 59 00

Eller finn din lokale avdeling

Løsninger og tjenester

Dokumenter
Kontakter
Send oss en mail
Toppen av siden