Luftfiltreringsløsninger for farmasøytisk industri

Høyeste beskyttelse for renrom og andre produksjonsområder med høy renhet


I farmasøytisk industri stilles det strenge krav til luftens renhet på grunn av den direkte effekten luftbåren forurensning har på kvaliteten på de farmasøytiske produktene. Alt som kan komme i direkte kontakt med et farmasøytisk produkt, utgjør en potensiell risiko for kontaminering.

Spesielt når det gjelder aseptisk tilberedte parenterale legemidler (f.eks. injeksjons- og infusjonsvæsker), kan ingen kontaminering aksepteres, da dette kan føre til alvorlige skader eller livstruende helserisiko for pasienten.

Kontroll av levedyktige og ikke-levedyktige partikler er avgjørende i mange prosessapplikasjoner i farmasøytisk industri. Like viktig er det å beskytte mennesker mot farlige eller potente forbindelser. AAF tilbyr et bredt utvalg av tilførsels-, avtrekks- og resirkuleringslufthus og filtertyper som passer til hvert enkelt bruksområde.

Ren luft er ikke mulig uten et nøye utvalgt og pålitelig fungerende luftfiltreringssystem. Ytelsen til installerte luftfiltre, enten det er høyeffektive HEPA-filtre eller forfiltre, avgjør direkte hvor effektivt skadelige forurensninger forhindres fra å komme inn i luftstrømmen i prosessmiljøer.

Hvis man ved valg av luftfilter ikke også tar hensyn til driftskostnadene i et gitt produkts levetid, kan anleggene utsettes for unødvendige risikoer og utgifter.

Filterelementer

Hus og utstyr

Tjenester

AstroHood II

AstroHood II-husene er konstruert for HEPA/ULPA-filtre med gelforsegling eller HEPA/ULPA-filtre med pakning.

Klikk her for mer informasjon

AstroHood III

AAF AstroHood III TM-filteret er en selvstendig modul som er utformet for bruk i renrom med turbulent blanding og laminær luftstrøm.

Klikk her for mer informasjone

Ventilasjonshus

Forfiltrering for kritiske renromsapplikasjoner

Klikk her for mer informasjone

Filterelementer

Hus og utstyr

Tjenester

AstroFan FFU

AAF AstroFan Filter Unit (FFU) er en selvstendig takviftefiltermodul som er utformet for bruk i renrom med turbulent blanding og laminær luftstrøm.

Klikk her for mer informasjon

MEGAcel ® II

AAFs eFRM-filtreringsteknologi kombinerer ultrahøy virkningsgrad med lavt trykkfall og lang levetid.

Klikk her for mer informasjon

AstroCel II

Høytytende beskyttelse for kritiske miljøer.

Klikk her for mer informasjon

Løsninger og tjenester

Dokumenter
Kontakter
Send oss en mail
Toppen av siden