Innendørs luftkvalitet (IAQ) i helseinstitusjoner

Sørge for et sunt og komfortabelt miljø på sykehusene


Inneluftkvalitet (IAQ) er avgjørende for pasienters og ansattes sikkerhetRen luft er avgjørende for driften av sykehus og helseinstitusjoner for å beskytte pasienter, ansatte og besøkende mot luftbårne sykdommer og infeksjoner, og for å skape et behagelig, sunt og luktfritt miljø. Inneluftkvaliteten (IAQ) i bygningen, det vil si den luften de som oppholder seg i bygningen puster inn, er svært viktig på grunn av pasientenes svekkede immunforsvar, noe som gjør dem mer utsatt for negative helseeffekter.

Når man står overfor en tilstrømning av potensielt smittsomme pasienter og deres familier, er det helt klart viktig å redusere risikoen ved å fjerne luftbårne forurensninger som genereres innenfor og utenfor sykehusets dører. I tillegg til at forurensninger kan påvirke pasienter og sykehusansatte, kan korrosive gasser skade HVAC-enheter, kontrollrom og elektronisk instrumentering, diagnostisk utstyr, røntgenapparater og kontorutstyr.

En grundig gjennomgang av luftfiltersystemene dine er det første skrittet AAF International tar for å gi deg profesjonell veiledning og analyse av luftkvalitet, risikoreduksjon og potensielle kostnadsbesparelser. Målet med undersøkelsen er å få en bedre forståelse av dagens situasjon og av alle dine behov for luftfiltrering, bruksområder og mål for total luftkvalitet. Denne skreddersydde luftfiltreringsundersøkelsen kan gi deg betydelige fordeler ved å hjelpe deg med å redusere risikoer og spare både tid og penger.

Klikk her for å planlegge revisjonen din i dag!

Løsninger og tjenester

Dokumenter
Kontakter
Send oss en mail
Toppen av siden