Donasjon fra Daikin Europe til ukrainske flyktninger

Blog

Virksomhetsnyheter

Daikin er et globalt konsern med virksomhet i mer enn 160 land og nesten 90 000 ansatte, og Daikin mener det er viktig å beskytte sikkerheten og helsen til sine ansatte og deres familier over hele verden.

På vegne av Daikin-konsernet har Daikin Europe nylig besluttet å donere 1 million euro til UNHCR, som gir beskyttelse og hjelp til befolkningen i Ukraina. Daikin vil også donere produkter til innkvartering av flyktninger og utdanningsinstitusjoner. I tillegg vil Daikin Europe-ansatte samle inn penger for å støtte sine ukrainske kolleger og deres familier.

Masatsugu Minaka, visepresident i Daikin Industries og styreleder i Daikin Europe, sier: "Daikin Europe har mer enn 1 000 ukrainske ansatte som arbeider ved våre to fabrikker i Tsjekkia, og mange flere i hele konsernet. Vi er sønderknust over den vanskelige situasjonen i hjemlandet deres og håper at en fredelig og trygg verden vil vende tilbake så snart som mulig. Daikin vil fortsette å følge situasjonen nøye og sørge for sikkerheten til våre ansatte, samt samarbeide med humanitære hjelpeorganisasjoner."

Daikins enheter i Europa har innstilt virksomheten i Russland på grunn av den nåværende situasjonen, blant annet når det gjelder økonomi og logistikk.

Dokumenter
Kontakter
Send oss en mail
Toppen av siden