For to nye år: Eurovents produktgruppe for luftfiltre (PG-FIL) har gjenvalgt Dr. Marc Schmidt som styreleder.

Virksomhetsnyheter

Blog

Vi er glade for å kunne meddele at vår anerkjente kollega Dr. Marc Schmidt (Vice President Technologies Europe) enstemmig er gjenvalgt som leder av Eurovents produktgruppe for luftfiltre. AAF-konsernet gratulerer Marc med gjenvalget og vil aktivt støtte ham og Eurovent i det videre arbeidet med å forbedre luftkvaliteten.

Når det gjelder de fremtidige målene for produktgruppen "Luftfiltre", forklarte Marc etter valget: "Vi har som mål å fremme den økende bevisstheten om verdien av ren luft, for eksempel gjennom vår pågående kampanje om innendørs luftkvalitet (IAQ) i sosiale medier. I tillegg diskuterer vi hvordan absorpsjonsfiltre kan brukes på en fornuftig måte for å øke IAQ. Et annet viktig tema er miljødeklarasjoner (EPD) for luftfiltre. Det betyr at luftfiltre i fremtiden ikke bare vil bli vurdert ut fra filterytelse og energieffektivitet, men også ut fra et bærekraftperspektiv."

Marc får støtte av Thomas Caesar, som er gjenvalgt som gruppens nestleder. Eurovents produktgruppe for luftfiltre dekker luftfiltre og relaterte produkter. Den samarbeider ofte med andre Eurovent-produktgrupper som dekker produkter som integrerer luftfiltre. Den støttes av Eurovents medlemsorganisasjoner på nasjonalt nivå. Gruppens viktigste oppgaver er å påvirke europeisk og nasjonal lovgivning, utvikle EN-, ISO- og Eurovent-standarder og generelt fremme bransjen og dens eksportinitiativer.

Hele mediepakken fra Eurovent er tilgjengelig her: https://eurovent.eu/?q=articles/schmidt-and-caesar-chair-pg-fil-next-term 

Dokumenter
Kontakter
Send oss en mail
Toppen av siden